Vertu prezintă smartphone-ul de lux Bentley Signature Touch

1.158 ori
<b>Vertu prezintă smartphone-ul de lux Bentley Signature Touch</b>Atunci când vine vorba de terminale de lux, primul nume care ne vine minte este nimeni altul decât Vertu, producător ce a lansat de curând un nou astfel de device care va sosi pe piață la un preț de peste 10.000$. Acest terminal se numește Bentley...

Atunci când vine vorba de terminale de lux, primul nume care ne vine minte este nimeni altul decât Vertu, producător ce a lansat de curând un nou astfel de device care va sosi pe piață la un preț de peste 10.000$. Acest terminal se numește Bentley Signature Touch, fiind dezvoltat în parteneriat cu producătorul de automobile Bentley.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Vertu Bentley Signature Touch aduce un display Full HD de 4.7 inch ce este protejat de sticlă de safir, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 64 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

De asemenea, primim și o cameră frontală de 2.1 megapixeli, conectivitate LTE 4G, NFC, cât și funcția de încărcare wireless. La capitolul design, noua creație Vertu impresionează atât prin materialele premium folosite cum ar fi pielea, cât și prin prezența logoului Bentley care va atrage posesorii unui astfel de automobil ce este încadrat tot în categoria obiectelor de lux.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×