Serviciul Huawei Pay primește trademark atât în SUA, cât și în Europa

1.050 ori
<b>Serviciul Huawei Pay primește trademark atât în SUA, cât și în Europa</b>Înainte de lansarea lui Huawei Mate 10 ce este programată pentru data de 16 octombrie aflăm că firma asiatică tocmai ce a primit trademark-ul pentru serviciul Huawei Pay atât în SUA, cât și în Europa. Asta înseamnă că metoda de plăți va debuta

Cu mai puțin de o lună înainte de lansarea smartphone-ului Mate 10, iată că cei de la Huawei primesc trademark pentru serviciul Huawei Pay atât în SUA, cât și în Europa. Asta nu poate însemna decât un singur lucru, acela că funcția de plăți oferită de către asiatici va debuta și în unele țări cheie din continentul european, probabil inițial fiind vorba despre regiuni importante precum Germania, Spania, Italia.

Serviciul de față ne permite plata simplă și rapidă a obiectelor achiziționate din anumite magazine doar prin scanarea amprentei, asta bineînțeles având un card de credit deja salvat în smartphone. Nu veți mai fi nevoiți să umblați astfel cu portofelul după voi ori de câte ori ieșiți la shopping.

Cu siguranță Huawei Mate 10 va oferi suport pentru Huawei Pay și la fel și varianta sa Pro. Rămâne de văzut care vor fi aceste țări unde serviciul debutează inițial, detaliu despre care aflăm pe data de 16 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×