Sexy unboxing de Google Pixel 3 XL: o rusoaică îl scoate din cutie (Video)

3.393 ori
<b>Sexy unboxing de Google Pixel 3 XL: o rusoaică îl scoate din cutie (Video)</b>Se pare că scăpările masive ale lui Google Pixel 3 XL nu se vor opri prea curând. Iar dealerul ucrainean care probabil a furat telefoanele, ulterior scoase din cutie în Rusia nu a fost un caz singular. Tot din Rusia avem azi un unboxing sexy, realizat..

Se pare că scăpările masive ale lui Google Pixel 3 XL nu se vor opri prea curând. Iar dealerul ucrainean care probabil a furat telefoanele, ulterior scoase din cutie în Rusia nu a fost un caz singular. Tot din Rusia avem azi un unboxing sexy, realizat de o domnişoară.

Este foarte bine filmat, meticulos şi detaliat, deşi clipul are doar 2 minute. Vedem o sumedenie de primul planuri cu Pixel 3 XL. îi vedem camera singulară, scannerul de amprente din spate şi cele două decupaje frontale pentru difuzoare. Bretonul era deja bătut în cuie şi apare aici. Handsetul pare gigantic în mâna fetei şi nu ştim dacă fata are mâinile mici sau terminalul chiar e mare, sărind la 6.7 inch cum afirma unele zvonuri, deşi mult timp s-a vorbit despre 6.2 inch.

Google Pixel 3 XL, continutul cutiei

Apar şi câteva selfie-uri ale rusoaicei, care mi se pare că au ieşit ceva mai bine decât cele ale băiatului ce a făcut unboxing-ul cu câteva zile în urmă plus mostre foto. În acest clip vedem şi o pereche de căşti Pixel Buds, adaptoare USB şi cablul USB Type-C, dar şi adaptorul USB Type-C to 3.5 mm, în lipsa jackului audio. În continuare mi se pare că telefonul are o bărbie nepermis de mare în 2018, dar bretonul parcă e un pic mai mic decât mă aşteptam.

Sexy unboxing de Google Pixel 3 XL: o rusoaică îl scoate din cutie (Video)

E clar sticlă pe spate, cel puţin sus în zona camerei şi sursa garantează şi că primim încărcare wireless. În față avem o cameră duală, care mai nou face "Super Selfie-uri". Greu de crezut că Google rezistă până pe 4 octombrie fără să lanseze acest model. Prea multe scăpări… dacă Apple păţea aşa ceva se lăsa cu arestări şi picau capete.

Google Pixel 3 XL Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×