Google Pixel 3 XL primeşte mama tuturor scăpărilor: mostre foto detaliate, unboxing şi galerie foto

1.600 ori
<b>Google Pixel 3 XL primeşte mama tuturor scăpărilor: mostre foto detaliate, unboxing şi galerie foto</b>După cum am mai spus-o și anterior, parcă în acest an scăpările asociate celor mai noi smartphone-uri Google s-au ținut lanț, astfel că știm încă din august ce ne rezervă fiecare în parte. Pe deasupra astăzi avem parte de o mega scăpare

Google Pixel 3 XL a mai scăpat pe web de foarte multe ori până acum, inclusiv în câteva fotografii de unboxing, în care aflam că vine la pachet cu Pixel Buds noi. Ei bine azi avem ceea ce îmi place să numesc "mama tuturor scăpărilor", telefonul fiind detaliat într-un nou unboxing, o galerie foto, dar şi cu mostre foto. Toate mulţumită unui blogger norocos din Rusia.

Google Pixel 3 xl

Se pare că un YouTuber/blogger rus a avut Google Pixel 3 XL la îndemână timp de câteva ore, pentru a se juca cu el. E foarte devreme pentru aşa ceva, de vreme ce teoretic handsetul ar trebui să vină la început de octombrie. Vedem că Pixel 3 XL are cu adevărat acel breton urât în zona superioară frontală, deci nu scăpăm de asta. În cutia sa se află două adaptoare USB, cablul USB Type-C, încărcătorul şi un set de căşti noi.

Acestea seamănă cu o variantă cu fir a lui Pixel Buds, modelul lansat anul trecut. Mai vedem şi că telefonul are o zonă frontală neagră şi un spate alb, cu o mică fereastră de sticlă în zona camerei, de o culoare diferita faţă de restul spatelui. În spate se află scannerul de amprente şi evident o cameră singulară. E bizar că o altă sursă, cu propriul său unboxing a rulat softul AIDA, care a indicat ceva schimbări de specificaţii şi anume că avem un ecran de 6.7 inch cu rezoluţie de 2960 x 1440 pixeli, ceea ce pare enorm.

Mostra foto Pixel 3 xl

Este menţionat şi un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi o baterie de 3430 mAh. Şi acum trecem la fotografii. Majoritatea cadrelor au o calibrare bună a culorii şi claritatea este perfectă. Textura fețelor umane, a hainelor, a pietrelor, monumentelor, toate perfecte. Defectele apar când vine vorba de obiecte de la distanţă iluminate de soare. Aici se pierd detalii şi apar arsuri precum la vegetaţie.

Mostra foto Pixel 3 xl

Pe de altă parte captura la apus şi în condiţii low light e uimitoare, făcând din noapte zi. Cele mai dezamăgitoare cadre sunt cu acea columnă, unde totul mi se pare prea întunecat şi cea cu cabină telefonică, unde pomii din spate arăta rău. Vă recomand totuşi să intraţi pe pagina rusului pentru a vedea totul la rezoluţia iniţială. Aşteptăm acum şi capturi video, eventual şi ceva benchmarkuri şi mai multe selfie-uri. 

Selfie-urile publicate aici sunt dezamăgitoare şi mult sub ce oferă Pixel 2 XL. Ştiu că e un prototip, dar mi se pare că mai e de lucru pentru a se bate cu vreun Galaxy S9+, HTC U12+ sau Pixel 2 XL chiar. Bokeh-ul cu acel papagal e destul de impresionant, chiar daca blurul e putin exagerat. 

Mulțumim Vicu Turcan pentru pont!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×