Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E analizat În detaliu, are o cameră de 16 MP excelentă, benchmark-uri bune

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.455 ori
<b>Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E analizat În detaliu, are o cameră de 16 MP excelentă, benchmark-uri bune</b>Cei de la eprice.com au avut ocazia să pună mâna pe un smartphone Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E, iar dacă acest model nu va spune nimic, asta e pentru că el se vinde doar în Japonia, prin operatorul NTT DoCoMo. în aceste zile în care definiția...

Cei de la eprice.com au avut ocazia să pună mâna pe un smartphone Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E, iar dacă acest model nu va spune nimic, asta e pentru că el se vinde doar în Japonia, prin operatorul NTT DoCoMo. în aceste zile în care definiția performantei telefoanelor în universul Android este reprezentată de LG Nexus 4, HTC Droid DNA și ASUS PadFone 2, iată încă un model cu benchmark-uri foarte bune.

Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E e unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO, în acest caz un display HD de 4.9 inch. Acest smartphone dispune și de un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, GPU Adreno 320, NFC și e compatibil cu rețeaua LTE a celor de la NTT DoCoMo. Singurul său defect e că rulează Android 4.0 ICS, cel puțin deocamdată. Jelly Bean ar urma să sosească pe undeva pe la începutul lui 2013 și sunt tare curios cum vor arăta rezultatele testelor benchmark, care sunt deja foarte bune chiar și așa.

Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E Quadrant

Sharp Aquos Phone Zeta SH02E vine cu stabilizator optic, același de pe Nokia Lumia 920 și face niște poze destul de reușite, după cum se vede în review-ul de aici. La capitolul benchmark, telefonul a obținut peste 7000 de puncte în Quadrant, deci e undeva în top lângă ASUS PadFone 2 și marii jucători pe piața smartphone menționați mai sus. în AnTuTu acest model a depășit bariera de 20.000 de puncte, încă o performanță de invidiat. Pe când și la noi un astfel de model?

Sharp Aquos Phone Zeta SH-02E Antutu

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×