Primul hands on cu Meizu MX2 ne dezvăluie un telefon mult mai arătos decât iPhone 5 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.947 ori
<b>Primul hands on cu Meizu MX2 ne dezvăluie un telefon mult mai arătos decât iPhone 5 (Video)</b>Atunci când am văzut clipul de mai jos prima întrebare pe care mi-am pus-o a fost "oare iPhone 5 de ce nu arata așa?". Compania chineză Meizu a pornit la drum cu produse care clonau Apple iPhone și iată-i acum cu un design care i-ar face și pe cei...

Atunci când am văzut clipul de mai jos prima întrebare pe care mi-am pus-o a fost "oare iPhone 5 de ce nu arata așa?". Compania chineză Meizu a pornit la drum cu produse care clonau Apple iPhone și iată-i acum cu un design care i-ar face și pe cei de la Apple geloși. E vorba despre Meizu MX2 aici, un handset care a fost recent filmat pentru câteva zeci de secunde cu hitul Gangnam Style în fundal.

Acest telefon e exact ce ne doream de la noul iPhone: are margini foarte subțiri, ecran aproape edge to edge, e foarte subțire, dar într-un mod elegant și bine proporționat și amintește parcă de un soi de iPad Mini mai mic, prin lățimea sa. Device-ul e puțin cam glossy, dar rămâne elegant și trebuie să aflați că el vine cu un display de 4.4 inch, procesor quad core de 1.6 gHz și cei care au pus mâna pe terminal afirma că el este extrem de rapid. Acest model costa fix 400 de dolari în versiunea de 16 GB și aduce un OS personalizat și o cameră foarte rapidă.

Pentru curioși, aflați că acest terminal are același CPU ca și Galaxy Note II, un quad core Exynos 4412, plus 2 GB RAM și din păcate îi lipsește slotul microSD. Ecranul său de 4.4 inch suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și are o margine de doar 3 mm. Bateria acestui model promite 330 de ore de funcționare în standby, 6 ore de video playback și 46 ore de playback audio. Camera din spate este una de 8 megapixeli, cu lentila cu 5 elemente, BSI și bliț LED.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×