Sharp FS8018 ar putea debuta comercial sub denumirea de Aquos V1 Mini; aflăm și dotările sale

971 ori
<b>Sharp FS8018 ar putea debuta comercial sub denumirea de Aquos V1 Mini; aflăm și dotările sale</b>În ultima vreme cei de la Sharp au început să lanseze mai multe terminale mobile, iar acum după modelul Sharp S3 cu Android One la bord este vremea să vedem un nou handset cu ecran edge to edge. Acesta este cunoscut sub numele de cod

După lansarea modelului Android One numit Sharp S3, compania japoneză de față are în plan să aducă pe piață un nou telefon cu ecran edge to edge ce este cunoscut la nivel intern sub numele de cod FS8018. Acest terminal apărea în urmă cu ceva timp sub denumirea de Aquos S3 Mini, dar acum pe seama unui liste de terminale compatibile Google Play, aflăm faptul că acesta va ajunge comercial drept Sharp Aquos V1 Mini.

Telefonul va adopta un ecran de 5.48 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 17:9, pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630 și pentru o baterie de 2930 mAh la pachet. Are suport Bluetooth 5.0, o cameră frontală de 16 megapixeli și în spate un senzor de 20 megapixeli cu bliț LED. 

Va fi disponibil în variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare flash, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare flash, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.1.1 Nougat. Nu se știe exact când vine lansarea acestui produs, dar pe seama acelei liste Google Play mai descoperim că Sharp lucrează și la modelul A2 Lite (FS8026) și la cel numit Sharp A Click (IF9003) - acest din urmă fiind doar un rebranding pentru telefonul indian InFocus Snap 4. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×