Numele LG G7 ThinQ este confirmat oficial de LG; Aflăm și data lansării noului flagship

937 ori
<b>Numele LG G7 ThinQ este confirmat oficial de LG; Aflăm și data lansării noului flagship</b>La scurt timp de la sosirea unei randări cu iz oficial a lui LG G7 ThinQ online, cei de la LG țin să confirme că într-adevăr noul flagship va purta această denumire. Este pentru prima dată când un smartphone din seria G aderă la acest nume

În urmă cu doar câteva ore vă prezentam o randare cu iz oficial a lui LG G7 ThinQ, telefon ce va opta pentru o cameră duală în spate și pentru puternicul procesor Snapdragon 845. Descopeream și variantele de culoare în care produsul urmează a fi comercializat, iar acum pentru a ridica orice urmă de îndoială, sud-coreenii de la LG Electronics decid să confirme denumirea telefonului.

Handset-ul va fi într-adevăr numit LG G7 ThinQ și este pentru prima dată când se aderă la această alipire a numelui "ThinQ" pentru un smartphone din seria G. Mai aflăm că telefonul va pune accentul pe AI, urmând a se livra cu un asistent vocal numit Voice AI care poate prelua diferite comenzi vocale fix precum face Google Assistant și alte soluții similare.

Vor exista implementări ale AI-ului și pentru camera foto, modalitate prin care se va detecta automat scena capturată și realiza modificări pentru obținerea unei imagini cât mai deosebite. Lansarea lui LG G7 ThinQ este programată pe data de 2 mai, zi în care un eveniment va avea loc în New York. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×