Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.306 ori
<b>Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!</b>Direct din Japonia vine un telefon high end cu un design inovator și un ecran care duce conceptul Edge-to-edge la alt nivel. E vorba despre Sharp Aquos Xx 320Sh, un handset compact și cu un ecran care ocupa 80% din corpul său. &nbsp; Noul venit are un...

Direct din Japonia vine un telefon high end cu un design inovator și un ecran care duce conceptul Edge-to-edge la alt nivel. E vorba despre Sharp Aquos Xx 320Sh, un handset compact și cu un ecran care ocupa 80% din corpul său.

Noul venit are un ecran de 5.2 inch, măsoară 9.9 mm în grosime și este rezistent la praf și apă. Smartphone-ul vine cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și slot microSD. Ecranul suporta o rezoluție Full HD, are un panou IGZO și la interiorul handsetului regăsim o baterie cu capacitate de 2600 mAh.

Sharp Aquos Xx 320Sh

în spatele lui Aquos Xx 320Sh se afla o cameră de 16.3 megapixeli cu deschidere F/1.9, iar Sharp se laudă și cu un timp de autofocalizare de 0.5 secunde. în zona frontală avem o surpriză, o cameră cu o rezoluție uriașă, de 12 MP, care va realiza selfie-uri de un cu totul alt nivel decât suntem obișnuiți. Din păcate acest telefon rămâne doar în Japonia deocamdată și costă destul de mult: 670 de dolari.

Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×