Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!

1.375 ori
<b>Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!</b>Direct din Japonia vine un telefon high end cu un design inovator și un ecran care duce conceptul Edge-to-edge la alt nivel. E vorba despre Sharp Aquos Xx 320Sh, un handset compact și cu un ecran care ocupa 80% din corpul său. &nbsp; Noul venit are un...

Direct din Japonia vine un telefon high end cu un design inovator și un ecran care duce conceptul Edge-to-edge la alt nivel. E vorba despre Sharp Aquos Xx 320Sh, un handset compact și cu un ecran care ocupa 80% din corpul său.

Noul venit are un ecran de 5.2 inch, măsoară 9.9 mm în grosime și este rezistent la praf și apă. Smartphone-ul vine cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și slot microSD. Ecranul suporta o rezoluție Full HD, are un panou IGZO și la interiorul handsetului regăsim o baterie cu capacitate de 2600 mAh.

Sharp Aquos Xx 320Sh

în spatele lui Aquos Xx 320Sh se afla o cameră de 16.3 megapixeli cu deschidere F/1.9, iar Sharp se laudă și cu un timp de autofocalizare de 0.5 secunde. în zona frontală avem o surpriză, o cameră cu o rezoluție uriașă, de 12 MP, care va realiza selfie-uri de un cu totul alt nivel decât suntem obișnuiți. Din păcate acest telefon rămâne doar în Japonia deocamdată și costă destul de mult: 670 de dolari.

Sharp Aquos Xx 320Sh, telefonul cu displayul cel mai mare În relație cu dimensiunea carcasei! Edge-to-edge e aproape!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×