Nokia sărbătorește 20 de ani de sonerie trademark cu un cover vocal (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 971 ori
<b>Nokia sărbătorește 20 de ani de sonerie trademark cu un cover vocal (Video)</b>Probabil cea mai cunoscută sonerie de telefon din lume, Nokia Tune a împlinit în aceste zile 20 de ani, iar Nokia a aniversat cu un cover vocal pe care îl vedeți mai jos. Ultima versiune de Nokia Tune a fost pe bază de dubstep, dar acum ne...

Probabil cea mai cunoscută sonerie de telefon din lume, Nokia Tune a împlinit în aceste zile 20 de ani, iar Nokia a aniversat cu un cover vocal pe care îl vedeți mai jos. Ultima versiune de Nokia Tune a fost pe bază de dubstep, dar acum ne întoarcem la un stil ceva mai vechi, a capella.

​

Soneria a apărut prima oară pe telefonul Nokia 2110, lansat în 1994, dar melodia originală, numită Grande Valse a fost compusă în 1902. Compozitorul spaniol Francisco Tarrega a scris această melodie pentru chitara solo cu peste 110 ani în urmă. în 1993 Anssi Vanjoki, vicepreședinte Nokia i-a arătat melodia unui alt oficial, Lauri Kivinen, ei alegând o secțiune din ea care avea să devină Nokia Tune.

Nokia a înregistrat ca trademark aceste sunete în numeroase țări, iar estimările arată că această melodie este auzită la nivel mondial de aproximativ 1.8 miliarde de ori pe zi. Sunt tare curios să văd cum va evolua Nokia Tune în următorii ani și ce alte genuri muzicale va aborda. Pe când și o interpretare românească, dacă tot facem clipuri localizate cu Happy de Pharell?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×