și Acer are un flagship pregătit! Acer Liquid S2 vine cu procesor Snapdragon 800, ecran Full HD de 5.98 inch

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.389 ori
<b>și Acer are un flagship pregătit! Acer Liquid S2 vine cu procesor Snapdragon 800, ecran Full HD de 5.98 inch</b>Acer a anunțat cu câteva săptămâni în urma smartphone-ul de buget Liquid Z3, cu Android la bord, iar acum ne pregătim de un super phablet din partea aceleiași companii. E vorba despre Acer Liquid S2, terminal care a ajuns pe web astăzi. &nbsp;...

Acer a anunțat cu câteva săptămâni în urma smartphone-ul de buget Liquid Z3, cu Android la bord, iar acum ne pregătim de un super phablet din partea aceleiași companii. E vorba despre Acer Liquid S2, terminal care a ajuns pe web astăzi.

Cunoscut și sub nume de cod Hemingway, acest model este unul high end, dotat cu ecran Full HD IPS de 5.98 inch, procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Avem parte și de suport NFC și interesantă este mențiunea din dreptul sistemului de operare: K OS. E posibil să fie vorba despre Android Key Lime Pie adică Android 5.0.

și Acer are un flagship pregătit! Acer Liquid S2 vine cu procesor Snapdragon 800, ecran Full HD de 5.98 inch

Zvonurile afirmă că terminalul va costa 600 de euro, iar data de lansare menționată în documente este august. Evident, privim cu precauție scăpările de acest gen și mai ales dată de lansare a acestui terminal. Credeți că va reuși Acer să lanseze un rival pe măsura lui Galaxy Note III și LG G2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×