Respawnables review: shooter online cu opțiuni limitate, dar cu multe customizari (Video)

1.962 ori
<b>Respawnables review: shooter online cu opțiuni limitate, dar cu multe customizari (Video)</b>Țineți minte jocul Blitz Brigade? L-am testat pe Samsung Galaxy S4 și acum pe S4 Mini testam un titlu similar, dar parcă mai puțin atractiv. E vorba tot despre un shooter în multiplayer pe nume Respawnables, oferit de către Zynga in Play Store...

Țineți minte jocul Blitz Brigade? L-am testat pe Samsung Galaxy S4 și acum pe S4 Mini testam un titlu similar, dar parcă mai puțin atractiv. E vorba tot despre un shooter în multiplayer pe nume Respawnables, oferit de către Zynga in Play Store gratuit.

Acest titlu are și misiuni single player, care va ajuta să obțineți bani și puncte de experiență pentru a debloca arme noi. Jocul amintește de Blitz Brigade și Team Fortress 2, venind cu o grafică de tip animație. Puteți personaliza lookul războinicului controlat prin diferite achiziții, de la haine la accesorii speciale și aveți chiar și un arbore de abilități, pe care le deblocați cheltuind bani.

Din păcate mediile de luptă sunt mai restrânse și mai puține decât în Blitz Brigade, iar modurile multiplayer sunt 2 mari și late: free for all și team versus. Nici urmă de Capture the Flash sau Instagib sau alte moduri distractive. Jocul este rapid și avem și avantajul unei conexiuni mai rapide la servere și la sesiunile multiplayer. Dacă la Blitz Brigade trebuia să așteptăm ceva până găseam o hartă și un grup de jucători, aici nu e cazul.

Respawnables gameplay Android

Respawnables oferă peste 50 de customizari pentru personajul vostru, 20 de arme, grenade, itemuri și multe altele. Un joc distractiv în doze mici, titlul de la Zynga primește nota 8 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

​Prețul actualizat al telefonului pe care am testat jocul - ​Samsung Galaxy S4 mini, îl puteți afla de pe site-ul evoMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×