ASUS va produce următoarea tabletă Nexus 10, afirmă surse din retail

Autor:  | Publicat în:  Asus 956 ori
<b>ASUS va produce următoarea tabletă Nexus 10, afirmă surse din retail</b>Se pare că ASUS și Google au colaborat atât de bine la producția terminalelor Nexus 7, încât firma asiatică a primit și contractul pentru Nexus 10. Surse din retail afirma că următorul Nexus 10 va fi produs de către ASUS, conform unor...

Se pare că ASUS și Google au colaborat atât de bine la producția terminalelor Nexus 7, încât firma asiatică a primit și contractul pentru Nexus 10. Surse din retail afirma că următorul Nexus 10 va fi produs de către ASUS, conform unor informații ajunse pe Geek.com.

Nexus 10 2 urmează să sosească în Google Play Store și magazine Best Buy în perioada sărbătorilor de iarnă. Terminalul va avea un procesor Qualcomm, poate un Snapdragon 800 sau o versiune nouă și am putea vedea și o rezoluție superioară, cum ar fi 2560 x 1600 pixeli pe acest device. în imaginea de mai jos avem una dintre puținele dovezi cu privire la existența produsului, din baza de date a unui retailer.

E vorba despre Google Nexus 10 2013 16 GB versiunea WiFi, produsă de către ASUS. în prealabil s-a zvonit că tot Samsung va prelua acest proiect, dar se pare că nu e așa până la urmă. Să continue oare ușoara răceală dintre Google și Samsung despre care citeam la un moment dat? La urma urmei Samsung este compania care a vândut cele mai multe tablete Android în ultimele trimestre.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×