Si Alyssa Milano are iPhone

Autor:  | Publicat în:  Inedit 2.731 ori
<b>Si Alyssa Milano are iPhone</b>Se pare ca Paris Hilton nu este singura celebritate sexy din SUA care detine un iPhone, exemplul tinerei fiind urmat de celebra Alyssa Milano. Dupa tot tam-tam-ul media pe seama celebrului terminal, banuim ca fiecare celebritate de la Hollywood detine un...

Se pare ca Paris Hilton nu este singura celebritate sexy din SUA care detine un iPhone, exemplul tinerei fiind urmat de celebra Alyssa Milano.

Dupa tot tam-tam-ul media pe seama celebrului terminal, banuim ca fiecare celebritate de la Hollywood detine un astfel de telefon, eventual intr-o versiune customizata. Totusi smartphone-ul celor de la Apple a fost ieftinit in urma cu cateva saptamani, devenind accesibil publicului larg. Deja nu mai este "cool" sa te afisezi cu un iPhone in public, urmatorul pas fiind Google Phone, sau pentru fanii tehnologiilor de top Intel Phone.

De mentionat este faptul ca n-am vazut prea multe staruri masculine afisandu-se cu un iPhone, deci se pare ca terminalul atrage doar atentia starurilor de sex feminin, deocamdata. Odata cu sosirea acestui telefon in Europa, toate starurile Batranului Continent isi vor rezerva cu siguranta un model, daca nu poseda deja varianta sa deblocata, livrata din SUA. Oare care va fi prima celebritate autohtona care va folosi un iPhone?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×