Si Alyssa Milano are iPhone

Autor:  | Publicat în:  Inedit 2.713 ori
<b>Si Alyssa Milano are iPhone</b>Se pare ca Paris Hilton nu este singura celebritate sexy din SUA care detine un iPhone, exemplul tinerei fiind urmat de celebra Alyssa Milano. Dupa tot tam-tam-ul media pe seama celebrului terminal, banuim ca fiecare celebritate de la Hollywood detine un...

Se pare ca Paris Hilton nu este singura celebritate sexy din SUA care detine un iPhone, exemplul tinerei fiind urmat de celebra Alyssa Milano.

Dupa tot tam-tam-ul media pe seama celebrului terminal, banuim ca fiecare celebritate de la Hollywood detine un astfel de telefon, eventual intr-o versiune customizata. Totusi smartphone-ul celor de la Apple a fost ieftinit in urma cu cateva saptamani, devenind accesibil publicului larg. Deja nu mai este "cool" sa te afisezi cu un iPhone in public, urmatorul pas fiind Google Phone, sau pentru fanii tehnologiilor de top Intel Phone.

De mentionat este faptul ca n-am vazut prea multe staruri masculine afisandu-se cu un iPhone, deci se pare ca terminalul atrage doar atentia starurilor de sex feminin, deocamdata. Odata cu sosirea acestui telefon in Europa, toate starurile Batranului Continent isi vor rezerva cu siguranta un model, daca nu poseda deja varianta sa deblocata, livrata din SUA. Oare care va fi prima celebritate autohtona care va folosi un iPhone?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×