Vertu prezinta un nou telefon Ferrari de 25.000 de dolari

13.322 ori
<b>Vertu prezinta un nou telefon Ferrari de 25.000 de dolari</b>Iata secretul telefoanelor Vertu: oricine este destul de bogat sa isi permita unul, isi va dori (si permite) mai mult de un singur model... Iata ca publicul cu dare de mana are acum la dispozitie un al doilea Vertu Ferrari, la un pret spectaculos de...

Iata secretul telefoanelor Vertu: oricine este destul de bogat sa isi permita unul, isi va dori (si permite) mai mult de un singur model... Iata ca publicul cu dare de mana are acum la dispozitie un al doilea Vertu Ferrari, la un pret spectaculos de 25.000 de dolari.

Desi stim ca majoritatea cumparatorilor unui astfel de terminal sunt nepasatori cand vine vorba de specificatii tehnice, putem paria ca acestia detin un automobil Ferrari sau 2 in garaj. Cel de-al doilea terminal Vertu Ferrari este Ascent Ferrari 60 si soseste impreuna cu un headset Vertu Aerius si o valva reala a unei masini Ferrrari F1. Terminalul va fi disponibil deocamadata la reprezentantele Nokia din Londra, Paris, Singapore si Hong Kong.

Vertu este cunoscuta drept divizia de lux a celor de la Nokia, creand terminale extrem de scumpe, dar care atrag numerosi cumparatori generosi. De la cantareti celebri la baroni si magnati, toti miliardarii in dolari nu ezita sa ofere o suma cu care ar putea cumpara un automobil, pentru acest telefon. Ar trebui oare sa ne asteptam la o versiune aurita sau pretul exorbitant este de ajuns pentru a satisface egoul persoanelor instarite?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×