Vertu prezinta un nou telefon Ferrari de 25.000 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Vertu 12.876 ori
<b>Vertu prezinta un nou telefon Ferrari de 25.000 de dolari</b>Iata secretul telefoanelor Vertu: oricine este destul de bogat sa isi permita unul, isi va dori (si permite) mai mult de un singur model... Iata ca publicul cu dare de mana are acum la dispozitie un al doilea Vertu Ferrari, la un pret spectaculos de...

Iata secretul telefoanelor Vertu: oricine este destul de bogat sa isi permita unul, isi va dori (si permite) mai mult de un singur model... Iata ca publicul cu dare de mana are acum la dispozitie un al doilea Vertu Ferrari, la un pret spectaculos de 25.000 de dolari.

Desi stim ca majoritatea cumparatorilor unui astfel de terminal sunt nepasatori cand vine vorba de specificatii tehnice, putem paria ca acestia detin un automobil Ferrari sau 2 in garaj. Cel de-al doilea terminal Vertu Ferrari este Ascent Ferrari 60 si soseste impreuna cu un headset Vertu Aerius si o valva reala a unei masini Ferrrari F1. Terminalul va fi disponibil deocamadata la reprezentantele Nokia din Londra, Paris, Singapore si Hong Kong.

Vertu este cunoscuta drept divizia de lux a celor de la Nokia, creand terminale extrem de scumpe, dar care atrag numerosi cumparatori generosi. De la cantareti celebri la baroni si magnati, toti miliardarii in dolari nu ezita sa ofere o suma cu care ar putea cumpara un automobil, pentru acest telefon. Ar trebui oare sa ne asteptam la o versiune aurita sau pretul exorbitant este de ajuns pentru a satisface egoul persoanelor instarite?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×