și LG are un Note, Optimus Note, un smartphone cu procesor dual core de 1.2GHz - iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.259 ori
<b>și LG are un Note, Optimus Note, un smartphone cu procesor dual core de 1.2GHz - iată imagini!</b>La doar o săptămână după ce Samsung a anunțat device-ul Galaxy Note și LG vine cu un produs sub numele de Note, de această dată un smartphone. Acesta este prezent în imaginile de mai jos și nu are nimic în comun cu terminalul Samsung de 5.3...

La doar o săptămână după ce Samsung a anunțat device-ul Galaxy Note și LG vine cu un produs sub numele de Note, de această dată un smartphone. Acesta este prezent în imaginile de mai jos și nu are nimic în comun cu terminalul Samsung de 5.3 inchi în afara numelui.

LG Optimus Note vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz și un design tip slider QWERTY. Bazat pe un chipset Nvidia Tegra 2, acest smartphone rulează Android 2.3 Gingerbread, încorporează un display NOVA de 4 inchi și o cameră de 5 megapixeli. în plus, beneficiem și de 8 GB memorie internă, o cameră frontală VGA și o carcasă foarte atractivă groasă de doar 12.3 mm.

Tastatura glisantă este una QWERTY cu 4 rânduri de butoane, iar ecranul folosit de acest handset adoptă tehnologia NOVA, specifică LG. Nu pot decât să mă întreb dacă avem de-a face cu un NOVA de generație a doua sau de prima generație, pe care l-am văzut în acțiune LG Optimus Black. Pe când și o dată de lansare și un preț pentru acest model?

și LG are un Note, Optimus Note, un smartphone cu procesor dual core de 1.2GHz - iată imagini!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×