IFA 2011: Samsung Galaxy Note, "caietul" tău cu ecran de 5.3 inchi și stylus

2.689 ori
<b>IFA 2011: Samsung Galaxy Note, "caietul" tău cu ecran de 5.3 inchi și stylus</b>Dacă viitorul manualelor școlare și al caietelor stă în tablete, ei bine se pare că nici carnețelele de notițe și agendele nu mai au o viață prea lungă. Dându-le o lovitură serioasă, Samsung a anunțat astăzi la IFA 2011 terminalul Galaxy...

Dacă viitorul manualelor școlare și al caietelor stă în tablete, ei bine se pare că nici carnețelele de notițe și agendele nu mai au o viață prea lungă. Dându-le o lovitură serioasă, Samsung a anunțat astăzi la IFA 2011 terminalul Galaxy Note, pe care nu îl putem introduce nici în segmentul smartphone, nici în cel de tablete, din cauza diagonalei de 5.3 inchi. Un oficial al companiei a afirmat chiar ca avem acum 3 segmente pe piata: tablete, telefoane si... Note.

Ineditul device vine cu un stylus și aplicații specializate S Pen. Această aparentă rudă a lui Dell Streak rulează Android 2.3 Gingerbread, suportă conectivitate HSPA+ și folosește un ecran Super AMOLED WVGA, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 2 megapixeli. Mai avem la dispoziție și o baterie de 2500 mAh și un procesor Samsung dual core de 1.4 GHz, același de pe proaspăt anunțata tableta Galaxy Tab 7.7.

Având în vedere dimensiunea ecranului sau, Galaxy Note este destul de subțire și observ că el este mai degrabă categorisit drept telefon, de către cei care îl prezintă. Noul venit cântărește 178 de grame și măsoară 9.65 mm în grosime, iar în cazul în care aveați nelămuriri, Android 2.3 vine personalizat cu interfața TouchWiz, ce oferă 7 meniuri Home și o interfață specială S Pen.

Aceasta se axează pe utilizarea stylusului cu care vine Galaxy Note și include aplicații precum S Planner, un calendar nativ cu lista de activități și S Memo, aplicație de luat notițe. Aceasta din urmă acceptă și utilizarea de memo-uri voce, fotografii și text scris de mână. Samsung va oferi SDK-ul S Pen și dezvoltatorilor third party pentru a crea aplicații. Vom reveni cu detalii de la IFA de-a lungul zilei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×