Data de lansare a lui iPhone 5 supusă analizei! Cea mai bună predicție: 7 octombrie

1.651 ori
<b>Data de lansare a lui iPhone 5 supusă analizei! Cea mai bună predicție: 7 octombrie</b>Ultimele luni și săptămâni au fost marcate în mod clar de iPhone 5, vești despre acest terminal, scăpări, date posibile de lansare și presupuse imagini cu device-ul. Totuși, întrebarea cea mai importantă este CâND se va lansa noul model și...

Ultimele luni și săptămâni au fost marcate în mod clar de iPhone 5, vești despre acest terminal, scăpări, date posibile de lansare și presupuse imagini cu device-ul. Totuși, întrebarea cea mai importantă este CâND se va lansa noul model și când vor începe precomenzile.

Cei de la cultofmac au o teorie cu privire la planurile Apple pentru săptămânile viitoare. Data favorită de lansare a acestora pare a fi 7 octombrie, iar pentru a ne face o idee cu privire la planurile companiei din Cupertino trebuie să privim în trecut. Astfel, un calendar al evenimentelor Apple viitoare, arată astfel în speculația cultofmac:

14 septembrie: Apple trimite invitații la un eveniment special de toamnă

21 septembrie: evenimentul are loc în San Francisco, iPhone 5 este anunțat

28 septembrie: pre-comenzile pentru iPhone 5 încep

7 octombrie: iPhone 5 este disponibil în magazine

De ce 7 ale lunii viitoare? Pentru că această dată apare cel mai des pe web și pe site-urile de specialitate. Avem spre exemplu un document intern al operatorului Sprint care detaliază o lansare a lui iPhone 5 în octombrie și corespunde cu un memo intern Best Buy. Nu știu totuși că de politicos și business este să îți anunți publicul de un eveniment ce va avea loc peste o săptămână și să îi inviți atât de rapid.

Un lucru e sigur: până la jumătatea lunii octombrie vom avea o idee clară în legătură cu designul lui iPhone 5!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×