Poveste cu iPhone 5 și iz de pește: iată fotografia realizata de un iPhone cu cameră de 8MP!

1.682 ori
<b>Poveste cu iPhone 5 și iz de pește: iată fotografia realizata de un iPhone cu cameră de 8MP!</b>O poveste care începe cu iz de pește nu are cum să se termine bine... decât dacă nu se afla și un iPhone 5 la celălalt capăt al firului. A venit momentul să vă luați doza săptămânală de zvonuri despre noul iPhone, de această dată având...

O poveste care începe cu iz de pește nu are cum să se termine bine... decât dacă nu se afla și un iPhone 5 la celălalt capăt al firului. A venit momentul să vă luați doza săptămânală de zvonuri despre noul iPhone, de această dată având la dispoziție o fotografie care se presupune că a fost realizată cu camera handsetului Apple.

Ceea ce vedeți aici este varianta cu crop efectuat a imaginii originale, care avea cel mai probabil rezoluția de 3264 x 2448 pixeli și rație de aspect 4:3, adică datele ideale pentru o cameră de 8 megapixeli. Rețineți că în ziua de azi e extrem de ușor să falsifici un EXIF și datele pe care le au cei de la Pocketnow până acum indică faptul că terminalul care a realizat poza era un iPhone 4.

Acest lucru nu e o problemă, deoarece un prototip de iPhone 5 nu vine cu firmware updatat și va fi văzut drept iPhone 4. în plus, ce să caute o cameră de 8MP pe un terminal Apple de anul trecut? Un alt indiciu major cu privire la veridicitatea fotografiei este locul în care aceasta a fost realizată: în campusul Apple Infinite Loop, Clădirea 1, după cum se vede mai jos mulțumită localizării imaginii, de asemenea date ce vin cu fotografia.

Ce deducem de aici? Că angajații Apple mănâncă bine (sushi) și că noul iPhone are o cameră de calitate, cel puțin din această primă imagine.

Poveste cu iPhone 5 și iz de pește: iată fotografia realizata de un iPhone cu cameră de 8MP!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×