Firmware-ul iPhone 2.0 va recunoaste scrisul de mana si in chineza

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.956 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.0 va recunoaste scrisul de mana si in chineza</b>Blogosfera chineza ne informeaza ca va exista si o versiune asiatica a firmware-ului iPhone 2.0, care va implementa functia de recunoastere a scrisului de mana, pentru limba japoneza, dar si pentru chineza. Se pare ca versiunea 2.0 va permite...

Blogosfera chineza ne informeaza ca va exista si o versiune asiatica a firmware-ului iPhone 2.0, care va implementa functia de recunoastere a scrisului de mana, pentru limba japoneza, dar si pentru chineza.

Se pare ca versiunea 2.0 va permite utilizatorilor sa "deseneze" caractere asiatice cu degetele, alegand apoi cea mai apropiata semnificatie din lista care isi face aparitia pe ecran. In versiunea pentru publicul chinez, utilizatorul poate alege intre recunoasterea scrisului de mana sau Pinyin, o tehnologie vocala, care presupune rostirea cuvantului si recunoastere sa de catre iPhone.

Ne surprinde faptul ca vedem o astfel de versiune de firmware 2.0, in conditiile in care iPhone nu a poposit inca (oficial) in China sau Japonia. Sa insemne acest nou feature ca vom vedea celebrul iPhone 3G in "tara Soarelui Rasare" sau chiar in intreaga Asie? Acest lucru ar insemna ca Apple si-a rezolvat problemele cu operatorii locali si a cedat presiunilor fie gigantul lui Steve Jobs, fie uriasii provideri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×