Sirius prezinta Stiletto 2, un super-radio portabil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.762 ori
<b>Sirius prezinta Stiletto 2, un super-radio portabil</b>Sirius tocmai a prezentat publicului si presei un succesor al radioului sau portabil Stiletto, cunoscut sub denumirea de Stiletto 2. Noul terminal da sansa utilizatorului sa inregistreze pana la 100 de ore de programe radio, suporand si conectivitate...

Sirius tocmai a prezentat publicului si presei un succesor al radioului sau portabil Stiletto, cunoscut sub denumirea de Stiletto 2.

Noul terminal da sansa utilizatorului sa inregistreze pana la 100 de ore de programe radio, suporand si conectivitate Wi-Fi imbunatatita. Aceasta va permite posesorilor unui astfel de gadget sa se conecteze la Sirius Internet Radio, prin plata unei taxe aditionale de inregistrare. Printre feature-urile lui Stiletto 2 se numara suportul pentru playbackul fisierelor MP3 si WMA si un display LCD de 2.3 inch, dar si un slot microSD, pentru carduri de memorie.

Terminalul include, de asemenea un buton "Love" (dragoste), care permite stocarea melodiilor individuale, ascultate live pe orice canal Sirius. Stiletto 2 va fi lansat in aceasta toamna, la un pret de 349.99 dolari. Publicul se orienteaza tot mai mult spre radioul prin Internet, iar gadgeturile ce ofera astfel de functii devin tot mai populare, printre ele numarandu-se si Stiletto, dar si succesorul sau in curand.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×