Microsoft versus Google, in batalia spatiului de stocare pentru e-mail

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.707 ori
<b>Microsoft versus Google, in batalia spatiului de stocare pentru e-mail</b>Microsoft tocmai a anuntat oficial planul lor de a creste limita spatiului de stocare pentru conturile Hotmail oferite, de la 2GB la 5GB. Aceasta miscare se petrece la putin timp dupa ce Google a inceput sa ofere spatiu de stocare in plus in cazul...

Microsoft tocmai a anuntat oficial planul lor de a creste limita spatiului de stocare pentru conturile Hotmail oferite, de la 2GB la 5GB.

Google Logo

Aceasta miscare se petrece la putin timp dupa ce Google a inceput sa ofere spatiu de stocare in plus in cazul conturilor Gmail, dar cu un anumit pret. Google ofera, la ora actuala, 2888MB spatiu de stocare gratuit. Aceasta suma crestea neintrerupt, iar utilizatorii erau incurajati sa nu-si stearga e-mailurile. S-a renuntat destul de repede la idee, iar gigantul motoarelor de cautare a luat "radicala" masura de a adauga un buton "Delete".

Acum, Google isi taxeaza utilizatorii pentru spatiul de stocare extra, dar Gmail isi are avantajele sale. Printre acestea se numara si faptul ca Google nu iti va sterge mailurile daca nu te loghezi timp de cateva saptamani, spre deosebire de Microsoft. De asemenea, filtrele anti-spam ale celor de la Google sunt mai performante decat cele folosite de Microsoft. Batalia celor 2 giganti este departe de a fi terminata, in conditiile in care zvonurile anunta faptul ca Google planuieste chiar si lansarea unui sistem de operare sau Office propriu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×