Sistemul de navigare GPS Asus R600 curand disponibil

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.931 ori
<b>Sistemul de navigare GPS Asus R600 curand disponibil</b>Asus se aventureaza din nou in salbaticie (adica pe piata GPS-urilor portabile), lansand modelul R600, care se diferentiaza net de alte sisteme de navigare. Asus R600 include un touchscreen WQVGA cu diagonala de 4.3 inch, un procesor Samsung la 400MHz,...

Asus se aventureaza din nou in salbaticie (adica pe piata GPS-urilor portabile), lansand modelul R600, care se diferentiaza net de alte sisteme de navigare.

Asus R600 include un touchscreen WQVGA cu diagonala de 4.3 inch, un procesor Samsung la 400MHz, 128MB de ROM Flash si 64MB SDRAM. Chipsetul SIRFstarIII este de asemenea incorporat si veti putea mari capacitatea de stocare a gadgetului cu pana la 4GB cu ajutorul sloturilor SD de extensie a memoriei. R600 este dotat cu o baterie reincarcabila, care rezista 6 ore, dar si un modul optional TMC si un multimedia player.

Prin intermediul conexiunii Bluetooth 2.0 veti putea initia apeluri handsfree de pe acest sistem de navigare prin GPS. Trasatura subliniata de producator este prezenta unui senzor de luminozitate, care ajusteaza iluminarea LCD-ului pentru a face vizionarea display-ului mai placuta privirii. Din nefericire nu cunoastem inca un pret al acestui GPS sau o data certa de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×