Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare, ce aduce Material Design în app drawer şi alte îmbunătăţiri

1.816 ori
<b>Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare, ce aduce Material Design în app drawer şi alte îmbunătăţiri</b>Nu doar Nokia lansa cu luni bune &icirc;n urmă propriul launcher pentru Android, Z Launcher, ci şi Microsoft. Firma din Redmond a oferit vara trecută publicului launcherul Android numit Arrow&nbsp;şi disponibil &icirc;n prima fază &icirc;n beta, iar...

Nu doar Nokia lansa cu luni bune în urmă propriul launcher pentru Android, Z Launcher, ci şi Microsoft. Firma din Redmond a oferit vara trecută publicului launcherul Android numit Arrow şi disponibil în prima fază în beta, iar azi aflăm că acesta a fost actualizat.

Arrow Launcher a ajuns la versiunea 1.1.2 în Play Store şi primeşte animaţii în stil Material Design pentru App Drawer şi o modalitate mai facilă de a adăuga o aplicaţie în pagina Apps. Este adăugat şi butonul App Info şi acum primim şi paginaţie pentru zona widgets. Viteza de pornire a aplicaţiei este cu 20% mai mare după actualizare.

Launcherul se face remarcat prin cele 3 pagini ale sale, prima fiind cea People, unde găsim contacte şi funcţii de telefonie sau mail, apoi cea Apps, care include lista de aplicaţii şi oferă acces rapid la cele mai des folosite softiri, dar şi Notes & Reminders, cu o posibilitate de a lua rapid notiţe. Fluiditatea acestui launcher este de apreciat, dar si simplitatea sa. Puteţi descărca aplicaţia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×