Site-ul Nokia Nseries adauga numaratoarea inversa pana la lansarea lui N82

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.751 ori
<b>Site-ul Nokia Nseries adauga numaratoarea inversa pana la lansarea lui N82</b>Nokia N82, telefonul pe care vi l-am prezentat, dupa ce in 2 randuri a ajuns pe mana utilizatorilor si testerilor se pregateste de o lansare de marca. Astfel, un counter a fost plasat pe site-ul Nokia Nseries, acesta afisand o numaratoare inversa pana la...

Nokia N82, telefonul pe care vi l-am prezentat, dupa ce in 2 randuri a ajuns pe mana utilizatorilor si testerilor se pregateste de o lansare de marca. Astfel, un counter a fost plasat pe site-ul Nokia Nseries, acesta afisand o numaratoare inversa pana la lansare.

Ultima oara cand un astfel de terminal a fost disponibil pe Internet sub forma unei galerii de imagini pusa la dispozitie de un utilizator/tester, am afirmat ca toate aceste imagini indica faptul ca vom asista in curand la lansarea lui Nokia N82. Numaratoarea inversa confirma predictiile noastre, stabilind data de lansare drept 14 noiembrie, ora 7 am. Ultima imagine cu N82 care a aparut pe Internet ne prezenta un flash Xenon, care ne-a facut sa astetptam cu nerabdare ca terminalul sa fie pe piata.

Handsetul va concura chiar si cu celebrul Nokia N95, daca luam in calcul dotarile sale de exceptie si va fi un rival si pentru proaspat-lansatul in Europa Apple iPhone. De la gaming, la functii muzicale, N82 reuseste sa obtina aceleasi performante ca un Walkman, incorporand o camera de calitate, a-la-Cybershot si tot ce si-ar putea dori un gamer pasionat. Inca 4 zile de asteptare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×