Incarca orice telefon mobil cu dockul QuadCharge Gomadic

1.363 ori
<b>Incarca orice telefon mobil cu dockul QuadCharge Gomadic</b>Exista unele gadgeturi fara de care ne intrebam cum am putut trai pana acum, in special daca este vorba despre unele extrem de utile. Printre acestea se numara si dockul de incarcare a terminalor mobile QuadCharge Gomadic. Ganditi-va ca acum puteti ORICE...

Exista unele gadgeturi fara de care ne intrebam cum am putut trai pana acum, in special daca este vorba despre unele extrem de utile. Printre acestea se numara si dockul de incarcare a terminalor mobile QuadCharge Gomadic. Ganditi-va ca acum puteti ORICE terminal:

Fie ca sunteti posesorul unui iPod, PSP sau al altor gadgeturi portabile, probabil realizati cat de incomod poate deveni sa puneti la incarcat toate aceste terminale. Gomadic va sare in ajutor prin intermediul unei solutii ingenioase, QuadCharge. Dotat cu 4 locasuri destinate incarcarii oricarui aparat electronic, acest dock suporta orice gadget la care va puteti gandi si pe care il veti putea plasa pe o platforma usoara si comoda. Sistemul Gomadic va functiona folosind curent de 100-250 de volti si oferind un output de 5.0 volti, restul ajustarilor fiind facute de catre cele aproximativ 100 de mufe puse la dispozitie.

Quad Charger

In imaginea de mai sus puteti admira un iPhone, un O2 Xda Trio,un Sony Ericsson Z710i si un BlackBerry puse la incarcat cu ajutorul dockului, fara probleme de spatiu. Terminalele se incarca normal, dar fara incurcatura obisnuita generata de atat de multe gadgeturi care folosesc incarcatoare cu fire lungi.Toate cablurile pe care le include acest dock sunt ajustabile, inclusiv cel principal care ajunge la priza. QuadChage soseste cu o garantie pe viata si va costa doar 49.95 dolari plus mufele interschimbabile la pretul de 5.95 dolari fiecare.

QuadCharger

Acest sistem unic de incarcare reprezinta cadoul ideal pentru pasionatii de gageturi care detin multe terminale si au mereu probleme cu amestecatura de fire ale incarcatoarelor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×