Sky anunta IM-S200K: un telefon celular cu "click wheel"

1.467 ori
<b>Sky anunta IM-S200K: un telefon celular cu "click wheel"</b>Compania coreeana Pantech a anuntat noul telefon celular ce va fi lansat sub numele Sky IM-S200K (Sky este o marca comerciala a produselor Pantech de varf). Acest frumos telefon, care nu va ajunge niciodata in America sau Europa, vine cu diverse dotari,...

Compania coreeana Pantech a anuntat noul telefon celular ce va fi lansat sub numele Sky IM-S200K (Sky este o marca comerciala a produselor Pantech de varf). Acest frumos telefon, care nu va ajunge niciodata in America sau Europa, vine cu diverse dotari, unele comune altele foarte interesante.

Dotarile comune, cum ar fi MP3 player, voice recorder si camera foto sunt prezente (desi camera este putin cam in urma conform standardelor actuale oferind doar 1.3 Megapixeli CCD). Pe de alta parte, are o interfata duala, una pentru "acasa" si alta pentru "birou", care credem noi ca este o premiera in lumea telefoanelor celulare. Desi ne indoim ca totul reprezinta ceva mai mult decat o rearanjare a comenzilor rapide, este totusi o dotare interesanta.

Referitor la interfata, este un telefon de dimensiuni normale, cu aproape aceleasi taste ca la cele aflate acum pe piata, dar principala diferenta exista in faptul ca are un "click wheel" similar (daca nu identic) cu cele aflate pe iPod-uri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×