Yahoo Go 2.0 va rula pe milioane de telefoane cu Windows Mobile

1.271 ori
<b>Yahoo Go 2.0 va rula pe milioane de telefoane cu Windows Mobile</b>Yahoo Inc. a adaugat telefoanele mobile ce ruleaza software-ul Microsoft Windows Mobile la lista tot mai mare de dispozitive ale producatorilor ce ruleaza serviciile sale pe ecranele telefoanelor lor. Progresand in incercarea lor de a oferi serviciile web...

Yahoo Inc. a adaugat telefoanele mobile ce ruleaza software-ul Microsoft Windows Mobile la lista tot mai mare de dispozitive ale producatorilor ce ruleaza serviciile sale pe ecranele telefoanelor lor.

Progresand in incercarea lor de a oferi serviciile web disponibile nu doar pe calculatoare ci si pe telefoane, compania cu sediul in Sunnyvale, California a declarat ca implementarea pe Windows Mobile va extinde baza lor de clienti mobili de Internet cu cateva milioane.

Yahoo a declarat marti ca a ajuns la un acord de parteneriat cu High Tech Computer Corp. (HTC) din Taiwan, liderul mondial al producatorilor de telefoane mobile ce ruleaza Windows Mobile software, de a plasa Yahoo pe aproape toate modelele noi si recente produse de HTC.

"Utilizatorii de telefoane Windows Mobile sunt in general consumatori care stiu sa lucreze cu datele", a declarat intr-un interviu Ojas Rege, senior director al diviziei Yahoo pentru telefoane mobile.

"Sunt un grup de utilizatori destul de atractivi atat din punct de vedere a faptului ca adopta rapid noile servicii cat si din punct de vedere demografic," a declarat Rege.

La inceputul acestui an, Yahoo a declarat ca a semnat contract cu patru din cei cinci mari producatori mondiali de telefoane mobile: Nokia, Motorola Inc., Samsung Electronics Co. Ltd.'s si LG Electronics Inc..

Contractele permit lui Yahoo sa ofere consumatorilor acces printr-un singur clic la servicii pentru telefoanele mobile cum ar fi cautare pe Web, e-mail, harti si informatii locale pentru partajare de fotografii prin Flickr, intr-o incercare de a face web-ul al fel de usor de folosit pe telefoanele mobile pe cat este de usor la un calculator.

Daca masuram numarul de contracte majore, Yahoo se pare ca a luat un avantaj temporar asupra rivalului Google Inc prin preluarea pozitiei de lider pe piata serviciilor pentru telefoane mobile.

In total, compania are un acord de a rula serviciul sau Yahoo Go pe mai mult de 175 de modele de telefoane diferite, incluzand mai mult de 100 de modele disponibile in acest moment. O lista completa de telefoane compatibile se gaseste la http://go.yahoo.com/.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×