SKY IM-R200 de la Pantech dotat cu keypad LCD!

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.296 ori
<b>SKY IM-R200 de la Pantech dotat cu keypad LCD!</b>Probabil sintagma "keypad LCD" a uimit pe multi, dar producatorul Pantech si Curitel din Coreea de Sud sunt gata sa va prezinte trasaturi inovative in cadrul liniei sale de handseturi SKY. Noul IM-R200 nu este foarte diferit de precendetele sale modele,...

Probabil sintagma "keypad LCD" a uimit pe multi, dar producatorul Pantech si Curitel din Coreea de Sud sunt gata sa va prezinte trasaturi inovative in cadrul liniei sale de handseturi SKY.

Noul IM-R200 nu este foarte diferit de precendetele sale modele, singura inovatie fiind un set de taste LCD, care se va revansa pentru lipsa de tactilitate a telefonului. Pe langa cel de-al doilea ecran, noul terminal este dotat cu o camera de 2 megapixeli, display QVGA si o memorie interna de 116MB. In caz ca nu este de ajuns, veti putea suplimenta cantitatea de memorie cu ajutorului sloturilor pentru carduri de memorie microSD.

IM-R200 sta bine la capitolul playback de fisiere multimedia, fie ele MP3, MP4, MPEG sau AVI. Nu se cunoaste inca un pret sau o data de lansare oficiala, decat daca sunteti sud-coreeni sau membri ai echipei Pantech. Asteptam totusi terminale seriei Sky si in Romania, pentru a testa inovatorul keypad LCD.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×