SKY IM-R200 de la Pantech dotat cu keypad LCD!

1.332 ori
<b>SKY IM-R200 de la Pantech dotat cu keypad LCD!</b>Probabil sintagma "keypad LCD" a uimit pe multi, dar producatorul Pantech si Curitel din Coreea de Sud sunt gata sa va prezinte trasaturi inovative in cadrul liniei sale de handseturi SKY. Noul IM-R200 nu este foarte diferit de precendetele sale modele,...

Probabil sintagma "keypad LCD" a uimit pe multi, dar producatorul Pantech si Curitel din Coreea de Sud sunt gata sa va prezinte trasaturi inovative in cadrul liniei sale de handseturi SKY.

Noul IM-R200 nu este foarte diferit de precendetele sale modele, singura inovatie fiind un set de taste LCD, care se va revansa pentru lipsa de tactilitate a telefonului. Pe langa cel de-al doilea ecran, noul terminal este dotat cu o camera de 2 megapixeli, display QVGA si o memorie interna de 116MB. In caz ca nu este de ajuns, veti putea suplimenta cantitatea de memorie cu ajutorului sloturilor pentru carduri de memorie microSD.

IM-R200 sta bine la capitolul playback de fisiere multimedia, fie ele MP3, MP4, MPEG sau AVI. Nu se cunoaste inca un pret sau o data de lansare oficiala, decat daca sunteti sud-coreeni sau membri ai echipei Pantech. Asteptam totusi terminale seriei Sky si in Romania, pentru a testa inovatorul keypad LCD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×