Song A168, un telefon ieftin made in China

2.060 ori
<b>Song A168, un telefon ieftin made in China</b>Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil la un pret rezonabil, dar care sa aiba si dotari rezonabile s-ar putea sa avem solutia ideala: Song A168, venit direct din China. Dotarile telefonului sunt destul de impresionante, dar nu ar trebui sa va...

Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil la un pret rezonabil, dar care sa aiba si dotari rezonabile s-ar putea sa avem solutia ideala: Song A168, venit direct din China.

Dotarile telefonului sunt destul de impresionante, dar nu ar trebui sa va asteptati la conectivitate 3G, totusi. Song A168 include o camera de 3.2 megapixeli, un display touchscreen de 2.4 la 260.000 de culori si suport Java. Neavand conectivitate 3G ne vom multumi cu Bluetooth si un radio FM inclus in pachetul "Made in China". La capitolul multimedia, terminalul se descurca binisor suportand playback pentru fisiere MP3 si MP4.

Bateria nu este ceva deosebit, oferind 30 de ore in standby si 3 ore in modul convorbire. Toate acestea la pretul de doar 250 de dolari, suma standard pentru un astfel de telefon entry level. Daca Song A168 ar fi avut 3G integrat, lucrurile ar fi stat total altfel, mai ales ca, daca mai economisim 2 sau 3 sute de dolari ne putem cumpara un iPhone. In asteptarea acestuia romanul de rand se va multumi ca de obicei cu un terminal made in China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×