Skype 3.6 nu mai e beta, ci e acum disponibil pentru utilizatorii Windows

1.496 ori
<b>Skype 3.6 nu mai e beta, ci e acum disponibil pentru utilizatorii Windows</b>Daca ardeati de nerabdare sa incercati noul Skype, care promite sa ofere feature-uri video de buna calitate, va va interesa probabil sa aflati ca versiunea 3.6 a aplicatiei a depasit stadiul beta si este acum disponibila pentru toti utilizatorii Windows....

Daca ardeati de nerabdare sa incercati noul Skype, care promite sa ofere feature-uri video de buna calitate, va va interesa probabil sa aflati ca versiunea 3.6 a aplicatiei a depasit stadiul beta si este acum disponibila pentru toti utilizatorii Windows.

Sunteti adeptul videoconferintelor? Atunci Skype va va surprinde prin calitatea si claritatea oferita de noua versiune, care soseste cu o recomandare de a folosi o conexiune broadband de cel putin 384kbps (upload) si una dintre cele 3 camere Logitech de 2 megapixeli (certificate Skype). De asemenea veti prefera probabil sa folositi Skype 3.6 pe un PC cu procesor dual core. Folosind toate accesoriile mentionate anterior (la ambele "capete" ale videoconferintei) veti obtine o calitate a imaginii "standard definition TV", la o rezolutie de 640 x 480 pixeli si 30 de fps, chiar si in mod full screen.

Noul mod de vizualizare "mananca" de 8 ori mai multa banda, decat versiunea anterioara care oferea doar imagini cu rezolutie de 320 x 240 pixeli. Anuntul in legatura cu noua versiune Skype a venit in urma cu 2 saptamani, iar Logitech a colaborat cu producatorul softului, pentru a grabi lansarea noii aplicatii. Ca urmare a lansarii, Logitech a trebuit sa isi recreeze driverele video QuickCam, care, conform reprezentantilor companiei "sunt optimizate sa lucreze in tandem cu Skype la un nivel nemaivazut". Cele 3 camere Logitech care vor folosi la maxim Skype 3.6 sunt Logitech QuickCam Pro 9000 (149 de dolari), Logitech QuickCam Pro pentru notebookuri (149 de dolari) si Logitech QuickCam Orbit AF/Logitech QuickCam Sphere AF (199 de dolari)
Skype 3.6 pentru Windows suporta 28 de limbi si este disponibil sub forma de download gratuit pe site-ul Skype, iar softul Logitech QuickCam, versiunea 11.5 este disponibil si el gratuit dar doar pentru cei care detin o astfel de camera.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×