Skype ataca telefonia mobila!

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.117 ori
<b>Skype ataca telefonia mobila!</b>Marii provideri ai telefoniei mobile tin cu dintii de monopolul impartit pe care il exercita asupra pietei retelelor de telefonie. Un nou-venit, chiar si cu mari perspective ar trebui sa se bata cu giganti si legi prea stricte pentru a se impune. Skype...

Marii provideri ai telefoniei mobile tin cu dintii de monopolul impartit pe care il exercita asupra pietei retelelor de telefonie. Un nou-venit, chiar si cu mari perspective ar trebui sa se bata cu giganti si legi prea stricte pentru a se impune.

Skype doreste sa intre pe aceasta piata a retelelor wireless si a inaintat deja o petitie catre FCC in care roaga autoritatea din domeniul industriei mobile sa impuna producatorilor de terminale sa creasca gama de retele suportate pe aceste telefoane. Serviciul de voice messaging, celebru deja pentru varianta sa de PC doreste sa se impuna ca retea promovand convorbiri gratuite in cadrul unei conexiuni scumpe.

Skype cere aplicarea unei legi din 1968 in cazulor lor (legea Carterfone), care afirma ca orice utilizator se poate conecta la o retea de telefonie cata vreme nu dauneaza retelei. Ceilalti provideri au protestat evident impotriva petitiei, numind-o anti-competitiva. Acest lucru pare paradoxal, in conditiile in care marile retele se tem de concurenta Skype, care va declansa o competitie acerba intre ofertele si serviciile prezente pe piata telefoniei mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×