Skype cumpără Qik - tranzacție de 150 de milioane de dolari (Video)

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.281 ori
<b>Skype cumpără Qik - tranzacție de 150 de milioane de dolari (Video)</b>în clipul video de mai jos îl puteți vedea pe CEO-ul Skype, Tony Bates anunțând achiziționarea serviciului mobil video Qik, pentru suma de 150 de milioane de dolari. Qik este un popular serviciu de video sharing pe mobil, a cărui faimă pare a fi...

în clipul video de mai jos îl puteți vedea pe CEO-ul Skype, Tony Bates anunțând achiziționarea serviciului mobil video Qik, pentru suma de 150 de milioane de dolari.Qik este un popular serviciu de video sharing pe mobil, a cărui faimă pare a fi stârnit interestul gigantului chatului vocal/video pe web și nu numai.

Prin această achiziție, Skype ar avea acces la tehnologie de primă mână care îi va îmbunătăți videoconvorbirile și va face din acest serviciu alegerea ideală pentru posesorii de telefoane mobile. Poate în viitor vom vedea și fanii Apple renunțând la FaceTime în favoarea lui Skype-Qik, asta dacă viteza și calitatea imaginii vor fi la parametri ideali.

O primă mutare pe care ar trebui să o facă Skype ar fi utilizarea de mai puțină lățime de bandă în timpul convorbirilor video 3G, o problemă destul de serioasă a acestui serviciu. La această oră Qik are peste 5 milioane de utilizatori, de 10 ori mai mulți decât în urmă cu un an, în special datorită colaborării cu branduri mari precum Sprint, Nokia, Samsung sau T-Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×