Skype este acum capabil de video chat pe Android! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.279 ori
<b>Skype este acum capabil de video chat pe Android! (Video)</b>Skype tocmai a anunțat implementarea unei funcții mult așteptate pe aplicația sa pentru Android și anume cea de video chat. Prin intermediul cele mai noi actualizări, softul vă oferă posibilitatea de a apela video contactele din Skype. &nbsp;...

Skype tocmai a anunțat implementarea unei funcții mult așteptate pe aplicația sa pentru Android și anume cea de video chat. Prin intermediul cele mai noi actualizări, softul vă oferă posibilitatea de a apela video contactele din Skype.

Puteți realiza apeluri video între terminale Android sau cu utilizatori de iPhone, dacă doriți. în plus, utilizatorii de terminale Android pot chatui video și cu utilizatorii de PC-uri, Mac-uri sau televizoare care suportă Skype, se pare. Aplicația mai suportă și apelurile voce către linii telefonice fixe, dar și către mobil la nivel internațional.

și SMS-urile pot fi trimise cu același soft, de asemenea la nivel internațional. Nouă aplicație schimbă și designul interfaței cu care ne obișnuisem pe Skype în cazul lui Android, meniul principal fiind acum mai user-friendly. Aveți la dispoziție în acest Skype actualizat și o secțiune de status, care permite să afișați contactelor starea de spirit sau activitatea pe care o efectuați.

Singura problemă cu aplicația este că trebuie neapărat să rulați Android 2.3 pe terminalul pe care îl aveți și să folosiți un smartphone cu cameră frontală. Iată și un demo al noului Skype:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×