Tableta Motorola XOOM, disponibilă acum la Orange, Începând de la prețul de 379 de euro

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.411 ori
<b>Tableta Motorola XOOM, disponibilă acum la Orange, Începând de la prețul de 379 de euro</b>Tableta Motorola XOOM, pe care v-am prezentat-o ieri într-o experiență de unboxing, în varianta de 32GB oferită de evoMAG.ro a sosit acum la Orange România. Operatorul vinde acest terminal începând de la prețul de 379 de euro, cu abonament...

Tableta Motorola XOOM, pe care v-am prezentat-o ieri într-o experiență de unboxing, în varianta de 32GB oferită de evoMAG.ro a sosit acum la Orange România. Operatorul vinde acest terminal începând de la prețul de 379 de euro, cu abonament Colibri 35 pe 2 ani.

Ce aduce Colibri 35? Ei bine trafic nelimitat (primii 15GB la viteze de până la 14.4Mbps și apoi viteze de până la 128 kbps), 100 SMS în rețea lunar și toate acestea cu 35 de euro pe lună. Vă reamintim că tableta rulează Android 3.0 Honeycomb și a fost primul model care a primit actualizarea la Android 3.1, deci probabil veți beneficia de el de asemenea.

Terminalul măsoară 12.9 mm în grosime, cântărește 730 de grame și are o autonomie de până la 10 ore la redarea video, 9 ore în browsing 3G, 10 ore în browsing WiFi și 14 zile în standby. XOOM vine cu o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 2 megapixeli. Vom reveni săptămâna viitoare cu o recenzie completă a tabletei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×