Skype pentru iPhone

4.092 ori
<b>Skype pentru iPhone</b>Mentionam intr-un articol anterior ca este imposibil sa folosesti Skype pe iPhone, dar iata ca acum s-a descoperit o modalitate pentru a face accesibil si celebrul serviciu VoIP pe terminalul de la Apple. Teoretic, clientul Skype inca nu functioneaza pe...

Mentionam intr-un articol anterior ca este imposibil sa folosesti Skype pe iPhone, dar iata ca acum s-a descoperit o modalitate pentru a face accesibil si celebrul serviciu VoIP pe terminalul de la Apple.

Teoretic, clientul Skype inca nu functioneaza pe iPhone, dar exista o metoda de a folosi numeroase functii Skype pe telefonul produs de Apple. Va trebui doar sa instalati SoonR Talk, o aplicatia bazata pe AJAX, care este disponibila pentru orice terminal ce foloseste browserul Opera, in versiunea 8.6 (sau mai recenta). Totusi, spre deosebire de solutiile Skype bazate pe WAP, care necesita un refresh manual pentru a primi raspunsurile partenerilor de chat, interfata SoonR Talk va folosi auto-refresh. Cat despre functiile VoIP, acestea sunt folosite prin intermediul interfatei AJAX, care are rol de telecomanda pentru PC-ul unde serviciul SoonR este instalat impreuna cu Skype.

Nu va trebui sa instalati nici o aplicatie pe iPhone, deoarece SoonR Talk foloseste un browser ce suporta AJAX. Pur si simplu va veti loga pe site-ul SoonR, iar PC-ul conectat la internet va folosi un client sigur drept serviciu. SoonR va folosi engine-ul sau si puterea de procesare a PC-ului client pentru a crea o varianta perfecta pentru handsetul utilizatorului. Cand va veti loga, SoonR va detecta automat browserul si tipul de terminal pe care il folositi, facand optimizari pentru device-ul respectiv.

Iata deci cum puteti evita sa folositi reteaua AT&T, cu tarifele sale destul de mari, optand pentru tarifele minimale ale celor de la Skype (30 de dolari pe an pentru acces nelimitat).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×