Nokia tinteste piata GPS-urilor cu terminalul 6110 Navigator

2.529 ori
<b>Nokia tinteste piata GPS-urilor cu terminalul 6110 Navigator</b>Gigantul finlandez a lansat de curand telefonul 6110 Navigator in Australia si se pare ca terminalul va avea un mare impact pe piata sistemelor de navigatie GPS in-car. 6110 este disponibil la pretul de 759 de dolari australieni si include o camera de 2...

Gigantul finlandez a lansat de curand telefonul 6110 Navigator in Australia si se pare ca terminalul va avea un mare impact pe piata sistemelor de navigatie GPS in-car.

6110 este disponibil la pretul de 759 de dolari australieni si include o camera de 2 megapixeli, MP3 player, radio FM, conectivitate HSDPA de pana la 3.6Mbps si Bluetooth. Feature-ul sau de baza este faptul  ca poate ghida pas cu pas soferii, cu ajutorul instructiunilor furnizate de Route 66, in colaborare cu Navteq. Terminalul soseste cu numeroase harti si spre deosebire de un sistem de navigare incorporat intr-un automobil, 6110 poate fi folosit si atunci cand utilizatorul este doar un pieton.

Conform celor de la Nokia, veti putea seta terminalul in mod "pieton" sau "in automobil", pentru a obtine o serie de directionari adecvate mijlocului dumnevoastra de transport. Un avantaj al acestui model este reprezentat de faptul ca, spre deosebire de N95, care include de asemenea functii GPS, 6110 ofera feature-uri de navigare gratuit. Totusi va trebui sa platiti pentu hartile aduse a zi, daca vreti sa aflati ruta catre cel mai nou restaurant, mall sau catre un bancomat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×