Shine de la LG va fi lansat luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.358 ori
<b>Shine de la LG va fi lansat luna viitoare</b>Shine de la LG va fi lansat luna viitoare LG a anunțat data de lansare a telefonului Shine în Marea Britanie&nbsp; pentru data de&nbsp; 7 Februarie. Marea Britanie este prima piață din afara Coreii care comercializează acest telefon, totuși LG nu a...

LG a anunțat data de lansare a telefonului Shine în Marea Britanie  pentru data de  7 Februarie.

Marea Britanie este prima piață din afara Coreii care comercializează acest telefon, totuși LG nu a dezvăluit specificațiile telefonului, și nu o va face decât foarte aproape de lansare.

Shine este al doilea din Seria „premium”. Are un ecran de 2.2 inch cu „oglindă magică” ce arată ca o oglindă normală atunci când telefonul este inactiv.

Specificațiile din Coreea arată că telefonul are o cameră de 2MP, și o tastatură pătrată ca și modelul Chocolate.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×