Smartphone 4G LTE de la HTC de abia in 2011

1.767 ori
<b>Smartphone 4G LTE de la HTC de abia in 2011</b>Desi HTC a lansat deja un smartphone cu suport pentru conectivitate 4G WiMAX, HTC EVO 4G, nici urma de terminale cu suport LTE deocamdata. Aceasta situatie va fi remediata de abia in 2011, dupa cum afirma chiar CEO-ul HTC, Peter Chou. &nbsp; Oficialul a...

Desi HTC a lansat deja un smartphone cu suport pentru conectivitate 4G WiMAX, HTC EVO 4G, nici urma de terminale cu suport LTE deocamdata. Aceasta situatie va fi remediata de abia in 2011, dupa cum afirma chiar CEO-ul HTC, Peter Chou.

Oficialul a declarat pentru FierceWireless ca primul model LTE HTC va sosi anul viitor, amintind tuturor ca firma taiwaneza a fost prima care a lansat un smartphone 3G si apoi prima cu un handset 4G, deci premiera este adjudecata si pentru LTE. Data exacta a lansarii nu a fost amintita, din pacate si nici daca acest model va poposi doar in SUA sau si in Europa si Asia.

In plus, nu este cunoscut nici OS-ul pe care il va adopta smartphone-ul LTE, dar posibilitatile sunt doua: Windows Phone 7 sau Android 3.0. Din cate stim pana acum, in State, Verizon intentioneaza sa lanseze un serviciu cu acoperire LTE pana la finalul lui 2011, in vreme ce AT&T va fi gata cu reteaua pana la jumatatea lui 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×