Smartphone cu Android și detectare a radiațiilor ce vine din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Sharp 750 ori
<b>Smartphone cu Android și detectare a radiațiilor ce vine din Japonia</b>Fiecare smartphone își dorește să uimească printr-o capacitate a sa pe care nu ar trebui să o regăsești la concurență. Sharp Pantone 5 aduce opt opțiuni de culoare și un detector al radiațiilor. Este util în Japonia unde după un cutremur...

Fiecare smartphone își dorește să uimească printr-o capacitate a sa pe care nu ar trebui să o regăsești la concurență. Sharp Pantone 5 aduce opt opțiuni de culoare și un detector al radiațiilor. Este util în Japonia unde după un cutremur foarte puternic s-a declanșat un tsunami care a afectat printre altele și o centrală atomică de la Fukushima.

Se ajunsese ca acolo să fie înregistrat un maxim al radiațiilor. Dacă ești un tip care vrea să vadă constant care este nivelul de radiații s-ar putea ca Sharp Pantone 5 să-ți fie pe plac, dar din păcate acest smartphone Android este vândut doar în Japonia printr-un operator de telefonie.

Mai multe detalii despre Sharp Pantone 5:

- ecran de 3.7 inch cu rezoluție 480x854 pixeli;
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
- cameră de 4 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli.

Să nu fie o greșeală de redactare la cameră foto integrată de Pantone 5. Ar fi primul telefon de care aud cu cameră de 4 Megapixeli. Majoritatea au 3 sau 5 Megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×