Motorola Droid RAZR HD va avea indicativul XT926

941 ori
<b>Motorola Droid RAZR HD va avea indicativul XT926</b>Tranzacția dintre Google și Motorola s-a perfectat și a primit toate acordurile posibile. Toată atenția de acum încolo pe ce va produce Motorola. Acolo vom regăsi de acum încolo ideile celor de la Google - Android este perla lor în domeniul...

Tranzacția dintre Google și Motorola s-a perfectat și a primit toate acordurile posibile. Toată atenția de acum încolo pe ce va produce Motorola. Acolo vom regăsi de acum încolo ideile celor de la Google - Android este perla lor în domeniul telefoanelor mobile.

Motorola Droid RAZR HD va fi printre primele telefoane lansate după evenimentul amintit mai sus. în esență ar trebui să fie un RAZR - un smartphone care să mizeze pe un design cât mai slim - plus un display cu rezoluție HD.

Motorola nu are niciun device echipat cu un display HD și ar cam fi cazul să scoată un telefon care va avea concurență puternică de la HTC, LG, Samsung sau Sony. Motorola Droid RAZR HD trebuia să debuteze în mai 2012, dar nu se știe de ce lansare a fost amânată.

în iunie 2012 s-ar putea să fie adus în piață și asta mai ales că a apărut în lista cu produse a unui retailer. Numele său de cod este XT926 și pare mai apropiat ca denumire de Droid RAZR și RAZR de Europa.

Motorola Droid RAZR HD

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×