Smartphone-ul Allview V2 Viper X este câștigat de Alexandru Enache, un tânăr din Pitești

1.796 ori
<b>Smartphone-ul Allview V2 Viper X este câștigat de Alexandru Enache, un tânăr din Pitești</b>&Icirc;n ziua de 25 decembrie am organizat și tragerea la sorți pentru desemnarea c&acirc;știgătorului unui Allview V2 Viper X, telefon oferit la concurs &icirc;n parteneriat cu Allview Mobile. Acesta este primul device din portofoliul companiei...

În ziua de 25 decembrie am organizat și tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorului unuiAllview V2 Viper X, telefon oferit la concurs în parteneriat cu Allview Mobile. Acesta este primul device din portofoliul companiei brașovene ce sosește la pachet cu un port USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date.

Din lista celor 556 participanți, serviciul random.org a ales un singur nume, și anume Alexandru Enache, un tânăr din Pitești la care Moș Crăciun a sosit și prin intermediul Moblissimo.ro. Pe lângă lista participanților ce este disponibilă aici, puteți arunca o privire și asupra clipului de extragere chiar mai jos.

Așa cum bine știți, Allview V2 Viper X ne oferă un display AMOLED HD de 5.5 inch + Gorilla Glass 3, un procesor octa-core Mediatek MT6753 de 1.3 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și cameră foto principală de 13 megapixeli. Telefonul costă 1.249 lei în acest moment pe allview.ro și vine pe auriu, alb sau albastru.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×