Caraianopol Sterie este fericitul câștigător al smartphone-ului Coolpad Modena

735 ori
<b>Caraianopol Sterie este fericitul câștigător al smartphone-ului Coolpad Modena</b>Printre smartphone-urile testate &icirc;n ultimul timp de către noi, s-a aflat și Coolpad Modena, phablet de 5.5 inch ce avea să devină subiectul unui concurs foarte interesant organizat &icirc;n parteneriat cu cei de la Coolpad Rom&acirc;nia. După...

Printre smartphone-urile testate în ultimul timp de către noi, s-a aflat și Coolpad Modena, phablet de 5.5 inch ce avea să devină subiectul unui concurs foarte interesant organizat în parteneriat cu cei de la Coolpad România. După cum am dezvăluit și la momentul publicării unboxing-ului, câștigătorul telefonului urma să fie ales de către serviciul random.org.

Astfel, chiar în ziua de Crăciun la ora 18:00, am ales fericitul câștigător, pe numele său Caraianopol Sterie din Galați. Acesta a fost ales dintr-o listă de 213 participanți ce poate fi consultată chiar aici de către voi. De asemenea, mai jos puteți vedea și extragerea în format video realizată pe data de 25 decembrie.

Telefonul oferit ca premiu sosește cu display IPS LCD de 5.5 inch (960 x 540 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și cameră foto principală de 8 megapixeli. Coolpad Modena poate fi achiziționat din România la prețuri ce pornesc de la 590 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×