Primele fotografii cu Huawei Nexus sunt aici în premieră; telefonul vine cu scanner de amprente

1.903 ori
<b>Primele fotografii cu Huawei Nexus sunt aici în premieră; telefonul vine cu scanner de amprente</b>De c&acirc;teva zile tot vorbim despre Google Nexus 5 (2015), telefon ce ar putea debuta chiar &icirc;n această toamnă. Așa cum aflam anterior, acest model nu va sosi singur, ci &icirc;nsoțit de un alt terminal Nexus, unul produs de către chinezii de...

De câteva zile tot vorbim despre Google Nexus 5 (2015), telefon ce ar putea debuta chiar în această toamnă. Așa cum aflam anterior, acest model nu va sosi singur, ci însoțit de un alt terminal Nexus, unul produs de către chinezii de la Huawei.

În timp ce design-ul noului Nexus 5 pare a fi cât de cât dezvăluit prin intermediul carcaselor ajunse pe web, în cazul modelului Huawei nu prea aveam detalii..până acum. Astăzi, avem ocazia să vedem în premieră primele fotografii cu Huawei Nexus, smartphone ce va adopta un scanner de amprente pe spate.

De asemenea, există și un scurt hands-on de 10 secunde în care acest presupus Huawei Nexus este întors pe toate părțile. Observăm faptul că device-ul adoptă o cameră foto destul de generoasă, dar și un spate realizat dintr-un plastic mat similar cu cel întâlnit pe varianta de culoare neagră a lui Nexus 5.

Potrivit ultimelor informații ajunse în presă, Huawei Nexus va sosi cu display AMOLED WQHD de 5.7 inch, o cameră foto principală de 21 megapixeli, încărcare wireless și Android M la pachet. Un singur lucru ce nu se leagă cu leak-urile din ultima vreme, este detaliul potrivit căruia Huawei Nexus urma să vină într-o carcasă metalică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×