Smartphone-ul de gaming ASUS ROG Phone era cât pe ce să aibă 10 GB RAM

1.710 ori
<b>Smartphone-ul de gaming ASUS ROG Phone era cât pe ce să aibă 10 GB RAM</b>O veste deosebită aflăm astăzi, aceea că smartphone-ul de gaming ASUS ROG Phone era cât pe ce să aducă 10 GB RAM la bord, o dotare ce l-ar fi scos cu adevărat în evidență pe piață. Motivul pentru care taiwanezii au renunțat ulterior la această idee

Auzisem la un moment dat zvonuri că unul dintre viitoarele telefoane de gaming va face marea trecere la 12 GB RAM. Se pare că şi ASUS făcea experimente cu cantităţi de genul, iar zvonacul Roland Quandt scrie că producătorul asiatic a testat chiar o versiune de ROG Phone cu 10 GB RAM.

Rivalul lui Razer Phone a fost prezentat în România ieri, dar vine de abia în trimestrul 3 al acestui an. Costă 5500 de lei şi are procesor Snapdragon 845 şi 8 GB RAM. ASUS amintea de altfel la conferinţa de ieri şi premierele sale de performanţă: primul telefon cu 4 GB RAM şi primul telefon cu 8 GB RAM. Era cât pe ce să aibă şi primul cu 10 GB RAM, dar a picat proiectul, pentru că modulul de RAM nu încăpea în corpul telefonului ROG. 

E drept că nu credem că Android e pregătit pentru aşa ceva şi adaptat la aşa o cantitate, deci era mai degrabă o dotare pentru palmares. Cert e că s-au deschis porţile spre astfel de upgrade-uri şi cred că în 2019 am putea deja vedea astfel de cantităţi de memorie. Că nu le vom folosi prea curand la maxim e partea a doua... E nevoie totuşi de memorii mai compacte, iar aici firme ca Samsung, Hynix sau Toshiba trebuie să se întreacă serios.

Daca ne gândim totuși la streaming pe Twitch în vreme ce ne jucăm e clar nevoie și de astfel de memorii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×