Smartphone-ul HP iPAQ 900 soseste in magazine la finalul lunii

2.596 ori
<b>Smartphone-ul HP iPAQ 900 soseste in magazine la finalul lunii</b>HP iPAQ 900 va fi lansat catre finalul acestei luni si va sosi cu Windows Mobile 6.1 Professional, GPS si tastatura QWERTY. Ce dotari mai include telefonul? Aflati in randurile urmatoare. iPAQ 900 este un smartphone 3G destinat productivitatii mobile,...

HP iPAQ 900 va fi lansat catre finalul acestei luni si va sosi cu Windows Mobile 6.1 Professional, GPS si tastatura QWERTY. Ce dotari mai include telefonul? Aflati in randurile urmatoare.

iPAQ 900 este un smartphone 3G destinat productivitatii mobile, care va fi disponibil la nivel gobal incepand din data de 30 iunie. Handsetul opereaza in retele tri-band UMTS/HSDPA si quad-band GSM/GPRS/EDGE, permitand utilizatorilor sa efectueze apeluri si sa acceseze Internetul. Noul terminal HP suporta de asemenea si conectivitate WiFi si Bluetooth. Tastatura sa QWERTY alfanumerica este insotita de un display touchscreen si un buton navigational cu 5 directii plus rotita laterala de scroll.

Aceasta din urma va favoriza controlul telefonului cu o singura mana, in timpul navigarii prin meniuri sau atunci cand va veti verifica mailul. Functiile Cyberon Voice Commander si HP Voice Reply va permit sa trimiteti emailuri hands-free si sa controlati terminalul cu ajutorul vocii. iPAQ 900 soseste cu GPS incorporat si cu softul Microsoft Internet Sharing, care permite o conectare rapida la Internet impreuna cu un notebook PC. Lista de specificatii a noului HP mai include o camera de 3 megapixeli, iar telefonul va permite uploadul direct al pozelor pe serviciile online de photo sharing.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×