Imagini live cu Nokia N85, N79 si handsetul cu touchscreen, 5800 XpressMedia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.229 ori
<b>Imagini live cu Nokia N85, N79 si handsetul cu touchscreen, 5800 XpressMedia</b>In vreme ce tot restul lumii astepta cu sufletul la gura anuntul oficial al lui iPhone 3G, Nokia pregatea o surpriza: 3 imagini live cu viitoarele sale terminale hit, printre care se numara si mult-asteptatul model cu touchscreen, 5800 XpressMedia. Pe N85...

In vreme ce tot restul lumii astepta cu sufletul la gura anuntul oficial al lui iPhone 3G, Nokia pregatea o surpriza: 3 imagini live cu viitoarele sale terminale hit, printre care se numara si mult-asteptatul model cu touchscreen, 5800 XpressMedia.

Pe N85 l-am mai vazut pe Mobilissimo cu 2 zile in urma, dar celelalte 2 sunt practic necunoscute pentru noi, asta daca nu luam in calcul telefoanele concept din seria "Tube" sau prototipurile sale. N85 este branduit N00, cum sunt de obicei telefoanele din seria N, aflate inca in stadiul de prototip. Practic, N85 este un N95/N96 in stilul clasic de dual slider.

Acest model include o camera de 5 megapixeli, cu lentila Carl Zeiss si blitz LED. Nokia 5800 XpressMedia, sau Tube ramane misterios, de vreme ce nu isi dezvaluie specificatiile, dar este de ajuns sa stim ca va include un display de tip touchscreen. In cele din urma, N79, de asemenea branduit N00 reprezinta o mare "abatere" de la designul tipic Nokia, semanand totusi vag cu N81. In orice caz, acest telefon este dotat cu o tastatura aparent comoda si soseste cu un look unic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×