Samsung Mondi isi prezinta functiile si dotarile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.374 ori
<b>Samsung Mondi isi prezinta functiile si dotarile (Video)</b>In ciuda faptului ca reteaua WiMAX este adoptata destul de greu in SUA, Samsung si-a manifestat dorinta de a contribui la "revolutia WiMAX", anuntand si primul sau terminal ce suporta acest tip de conectivitate. Este vorba de Mondi, pe care il puteti...

In ciuda faptului ca reteaua WiMAX este adoptata destul de greu in SUA, Samsung si-a manifestat dorinta de a contribui la "revolutia WiMAX", anuntand si primul sau terminal ce suporta acest tip de conectivitate. Este vorba de Mondi, pe care il puteti urmari in actiune in urmatorul clip de prezentare:

Gigantul sud-corean a prezentat pe scena de la CTIA Wireless 2009 terminalul Mondi, ce soseste cu suport pentru conectivitate WiMAX, o premiera pentru piata din SUA. Samsung Mondi va sosi pe piata prin intermediul celor de la Clearwire, care furnizeaza servicii WiMAX prin intermediul retelei Clear. Noul terminal este dotat cu un display touchscreen urias de 4.3 inchi si o tastatura QWERTY glisanta.

Mondi foloseste o interfata ce aminteste de TouchWiz, pentru a "ascunde" Windows Mobile 6.1 Professional si functiile sale in spatele UI-ului, care se misca exceptional. Revenind la specificatii, noul handset incorporeaza o camera de 3 megapixeli, GPS (Route 66), suport Bluetooth 2.0, video out HDMI si memorie interna de 4 GB.

[Via: Intomobile.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×