Un nou smartphone Ulefone îşi face apariţia cu o cameră duală; Iată o primă fotografie cu posibilul flagship

629 ori
<b>Un nou smartphone Ulefone îşi face apariţia cu o cameră duală; Iată o primă fotografie cu posibilul flagship</b>Chinezii de la Ulefone se pregătesc de lansarea unui nou smartphone pe piață, dispozitiv misterios ce astăzi își face apariția într-o fotografie reală. Observăm camera duală adusă la pachet, dar și faptul că beneficiem în cazul de față de o carcasă

După ce a lansat câteva smartphone-uri cu dotări upper midrange şi corpuri metalice, Ulefone pare a ne pregăti un handset ce mizează serios pe optică de top. E vorba despre modelul care apare în imaginea de mai jos, cu o cameră duală integrată.

Acesta ar putea fi un nou flagship al companiei, care să vină în completarea unor modele ca Ulefone Be Pure Lite, Ulefone Paris Lite, Ulefone Vienna sau Ulefone Future. 2016 e anul camerelor duale, trend la care a aderat şi Xiaomi recent prin Mi 5S Plus, dar şi Apple prin iPhone 7 Plus şi Huawei prin modele ca P9 sau Honor 8.

Din păcate nu avem un nume pentru acest nou venit sau o listă de dotări, dar vom vedea probabil 3 sau 4 GB RAM la interior, un procesor MediaTek Helio X10 sau X20, ecran cu rezoluţie Full HD şi cel puţin unul dintre senzorii foto va avea rezoluţia de 13 MP. E interesantă lipsa scannerului de amprente în spate şi probabil îl vom găsi în faţă de această dată, integrat în butonul Home.

Dacă e cu adevărat un flagship, dotările pot merge chiar până la 6 GB RAM şi CPU Helio X25 şi lansarea ar trebui să aibă loc la început de an 2017.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×