Huawei lucrează la un telefon cu cameră duală în faţă şi cameră duală în spate, cu numele de cod "Rhone"

1.540 ori
<b>Huawei lucrează la un telefon cu cameră duală în faţă şi cameră duală în spate, cu numele de cod "Rhone"</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Huawei ar lucra la un smartphone echipat cu 4 camere foto, acestea fiind plasate 2 câte 2 în partea din față, respectiv spate. Produsul este cunoscut momentan sub numele de cod "Rhone" și nu avem prea multe

A trecut aproximativ un an de la terminalul experimental şi conceptual Huawei Honor Magic, iar chinezii sunt gata să experimenteze din nou cu ceva deosebit. E vorba despre un telefon cu cameră duală în faţă şi cameră duală şi în spate de această dată. A apărut pe web sub formă de nume de cod, "Rhone" şi avem detalii mai jos.

Huawei Rhone

Existau zvonuri că Huawei Honor 9 ar fi debutat cu o cameră duală dubla, dar nu s-a mai concretizat acest lucru. Informaţiile despre Rhone vin de pe Weibo şi le privim cu precauţie. Dacă firme ca Vivo sau Gionee au început să includă camere duale în faţa şi spatele handset-urilor de ceva vreme, Huawei nu a avut această abordare încă. Sursa de pe Weibo afirmă că viitorul smartphone Huawei va avea un procesor Kirin 659 şi o baterie de 3240 mAh.

Următoarea mare lansare Huawei e cea din octombrie, a lui Mate 10 şi Mate 10 Pro, dar până atunci ar putea sosi şi acest experiment cu 4 camere. Nu e exclus ca Huawei să înceapă să includă tehnologie Leica şi pe camerele frontale ale terminalului său, pentru că au crescut pretenţiile şi în zona selfie-urilor în ultima vreme. Sau poate că acel sistem dual de camere va fi util pentru recunoaştere facială, dând replică lui iPhone 8 la acest capitol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×